Varbergs Grafiska Kollektivverksad

Varbergs Konstnärsförening

Hamnmagasinet

Verkstadsgrupp

Om du sedan tidigare har kunskaper och erfarenhet av att arbeta i grafiska tekniker, kan du hyra verkstaden för att arbeta där själv eller i grupp. Har du inte arbetat i grafik innan finns det möjlighet att gå en introduktionskurs.

Verkstadsgrupp

Verkstaden

Varbergs Grafiska kollektivverkstad är en av Hallands 2 verkstäder den är placerad i Hamnmagasinet, 4 våning, Sjöallén 6, 432 44.

Verkstaden har utrustning för diverse olika tekniker blandannat högtryck, djuptryck, etsning, fotopolymér mm.

För att få tillgång att arbeta i verkstaden

krävs

• tidigare dokumenterad erfarenhet av trycktekniker s.o eller genomgången introduktion av Tommy Bolander i föreningen.
  • att regler och föreskrifter angående hantering och skötsel av verktyg, lokaler och material följs.
  • betalning av hyra á 15kr/timma (gäller för såväl medlem som icke medlem i verkstadsgruppen)
  • att du står för ditt eget material som färg, tryckpapper, plåt och kartong genom att antingen ta med hemifrån alternativt köpa av föreningen.

Hyran inkluderar material för rengöring, papperstejp, torkpapper, makulaturpapper.

Det finns möjlighet att ansöka om medlemsskap i verkstadsgruppen för en summa av 250 kr/år.

• Har du frågor kontakta Tommy Bolander på tfn. 89615 eller 0705-329813.

Andra verksamheter

i Hamnmagasinet